Naturae Donum Massage borstel cactus haar - 1 stuks - Medimart.be - (3765582)
Naturae Donum Massage borstel cactus haar

Naturae Donum Massage borstel cactus haar - 1 stuks

100% Vegan Cactus douche bad borstel

€ 16,96


  • Levertijd 1-3 werkdagen
  • Gratis verzending vanaf €55
  • Altijd netjes en discreet verpakt

Omschrijving

100% Vegan Cactus douche bad borstel

Het handvat is los teemaken van de borstel zodat de borstel ook zonder handvat gebruikt kan worden. De borstel bevat een stevige linnen band welke om de hand geschoven kan worden.

voor een intensieve massage die onder andere de bloedsomloop stimuleert

Algemeen
Naturae Donum Massageborstel Cactus & Varkenshaar is een uitstekend product om uw huid een intensieve massage te geven. De fijne haren van cactusvezels en echt varkenshaar stimuleren de bloedsomloop, bevorderen de afvoer van gifstoffen en geven een perfecte lichaamspeeling. Het 40 cm lange handvat van de borstel is gemaakt van Beukenhout met het FSC-kenmerk en is gemakkelijk van de borstelkop te verwijderen. Zo kunt u de borstel op twee verschillende manieren gebruiken, bijvoorbeeld mét handvat zodat u gemakkelijker bij de rug kunt komen.

Naturae Donum Massageborstel Cactus & Varkenshaar is duurzaam in gebruik, doordat het gemakkelijk te reinigen is. U wast de borstel eenvoudig in warm water met neutrale zeep en laat hem vervolgens drogen met de haren naar beneden gericht.

Samenstelling
Beukenhout en cactus & varkenshaar

Gebruik
Onderhoudt de borstel regelmatig! Was het met warm water en neutrale zeep en laat drogen met de haren gedraaid naar de vloer (anders trekt het water het hout in en kan het rot worden)

 

 

Naturae Donum Massage borstel cactus haar bestel je veilig en snel bij Medimart. Onze pakketjes worden altijd discreet verzonden

Specificaties

inhoud
1 stuks
collectie
Lichaam
Productsoort
Sponzen/borstels

Shop meer