Marco Polo Millet kussen bio 50 x 60 - 1 stuks - Medimart.be
Marco Polo Millet kussen bio 50 x 60

Marco Polo Millet kussen bio 50 x 60 - 1 stuks

Het milletkussen is zeer flexibel en past zich volledig aan aan de vorm van hoofd en nek. Het resultaat is een optimale ondersteuning in elke lighouding

€ 59,95


  • Dit product is nu niet voorradig en verwachten wij binnen 5-10 werkdagen te kunnen leveren.
  • Gratis verzending vanaf €35
  • Altijd netjes en discreet verpakt

Anderen bestelden ook


Omschrijving

Het milletkussen is zeer flexibel en past zich volledig aan aan de vorm van hoofd en nek. Het resultaat is een optimale ondersteuning in elke lighouding.

Het Milletkussen is een puur natuurlijk gezondheidskussen, gevuld met de dopjes van het milletzaad, ook wel pluimgierst genoemd. Deze dopjes vormen zich naar uw lichaam zodat u een optimale ondersteuning van uw hoofd en nek krijgt, in elke positie waarin u slaapt. Pluimgierst werd 5000 jaar geleden al verbouwd door de Chinezen, die destijds al de bijzondere werking van deze grassoort onderkenden. In de literatuur worden aan de gierst eigenschappen als opwekkend, tegen bloedarmoede en zweetafdrijvend toegedicht.

Het Milletkussen absorbeert bij uitstek vocht, ieder mens transpireert in zijn slaap. De vulling met de milletdopjes zorgt ervoor dat het opgenomen vocht snel aan de omliggende ruimte wordt afgegeven.

Marco Polo Millet kussen bio 50 x 60 bestel je veilig en snel bij Medimart. Onze pakketjes worden altijd discreet verzonden

Specificaties

inhoud
1 stuks