Logona Haarkleuring 091 choco bruin - 100 gram - Medimart.be
Logona Haarkleuring 091 choco bruin
15%korting

Logona Haarkleuring 091 choco bruin - 100 gram

Voor welke haarverfkleur u ook kiest, uw haar blijf schoon, gezond en glanzend.

€ 14,25 € 12,11


  • ivm CORONA levertijd 1-5 werkdagen
  • Gratis verzending vanaf €35
  • Altijd netjes en discreet verpakt

Omschrijving

Voor welke haarverfkleur u ook kiest, uw haar blijf schoon, gezond en glanzend.

Met de Logona plantaardige haarverf kunt u uw natuurlijke haarkleur nuanceren, versterken, veranderen of verlichten; zonder de natuurlijke haarstructuur aan te tasten. Het kleurresultaat bij gebruik van plantaardige haarverf is uiteindelijk afhankelijk van uw eigen natuurlijke haarkleur en haartype. We adviseren dan ook om dit te laten vaststellen door een kapper. Hoe fijner of lichter het haar, des te sneller en beter de plantaardige haarverf een laagje om uw haar legt. Om ervoor te zorgen dat het kleurresultaat overeenkomt met uw verwachtingen adviseren wij de haarverfkleur eerst te testen op één haarstreng.

De kleuren van de Logona plantaardige haarverf zijn overigens ook met elkaar te mixen. Vooral bij rode- en bruinetinten zijn alle denkbare kleuren mogelijk. Zo kunt u bijvoorbeeld met de plantaardige haarverfkleur zwart, de kleuren; Notenbruin-Kastanje, Maronenbruin en Mahogoni een extra donkere tintje geven. En met de gemixte Goudblond en Sahara haarverfkleuren een mooie goud tot roodachtig haarkleur verwachten.

De Logona Plantaardige haarverf heeft over het algemeen een lange houdbaarheid maar dit is echter wel afhankelijke van uw eigen haar verzorgingsgewoonten en haarconditie. Het zijn geen uitwasbare haarkleuren.

- Veganistisch
- voor lichtblond tot donkerbruin haar

Ingredienten
Indigovera tinctoria (Indigo) leaf powder, Lawsonia inermis (henna) leaf extract, Acacia concinna fruit powder*, Emblica officinalis fruit powder*, Eclipta prostata leaf powder*, Melia azadirachta leaf powder*
* organic

Gebruik
Volg de instructies in de gebruiksaanwijzing.

Logona Haarkleuring 091 choco bruin bestel je veilig en snel bij Medimart. Onze pakketjes worden altijd discreet verzonden

Specificaties

inhoud
100 gram
Productsoort
Haarkleuring