Lanaform Mass & slim toermaline broek maat XL - 1 stuks - Medimart.be
Lanaform Mass & slim toermaline broek maat XL

Lanaform Mass & slim toermaline broek maat XL - 1 stuks

​De afslankende short Mass & Slim van Lanaform is zeer efficiënt om te vermageren, de heupen vorm te geven en de dijen te verslanken

€ 37,-


  • Dit product is nu niet voorradig en verwachten wij binnen 5-10 werkdagen te kunnen leveren.
  • Gratis verzending vanaf €35
  • Altijd netjes en discreet verpakt

Anderen bestelden ook


Omschrijving


De afslankende short Mass & Slim van Lanaform  is zeer efficiënt om te vermageren, de heupen vorm te geven en de dijen te verslanken. Hij is perfect geschikt om  cellulitis en sinaasappelhuid te bestrijden.

De revolutionaire Mass & Slim is voorzien van honderden Tourmaline®-kogels die bijdragen aan het verlies van centimeters in contact met de huid.

De afslankende short Mass & Slim heeft een dubbele werking:

  • Onmiddellijk: de short geeft het lichaam opnieuw vorm dankzij de omhullende werking die zeer doelgericht is: de billen, de dijen, de heupen en de buik zien er in een oogwenk slanker uit en worden comfortabel ondersteund.
     
  • Op lange termijn: de short helpt om ontsierende zones te corrigeren en duurzaam te verslanken dankzij de Tourmaline®-kogels. De kogels verhogen lokaal de temperatuur van de huid lichtjes, zodat het lichaam de vetcellen beter kan irrigeren en dus cellulitis kan bestrijden. De Tourmaline®-kogels oefenen ook een micromassage op de huid uit dankzij hun gebogen vorm. Zij verbeteren zo de bloed- en lymfecirculatie en verlagen dus de kans op een sinaasappelhuid.

 

Lanaform Mass & slim toermaline broek maat XL bestel je veilig en snel bij Medimart. Onze pakketjes worden altijd discreet verzonden

Specificaties

inhoud
1 stuks
Maat
maat XL
Productsoort
Overige afslankmiddelen