La Saponaria Witte klei poeder - 100 gram - Medimart.be - (3765896)
La Saponaria Witte klei poeder

La Saponaria Witte klei poeder - 100 gram

La Saponaria Witte klei poeder

€ 4,21


  • Dit product is nu niet voorradig en verwachten wij binnen 5-10 werkdagen te kunnen leveren.
  • Gratis verzending vanaf €55
  • Altijd netjes en discreet verpakt

Omschrijving

La Saponaria Witte klei poeder

Witte Klei (Kaolin) gemicroniseerd. Mineraliserend, kalmerend, decongestivum.

Klei kan worden gebruikt vanwege het gunstige effect op huid en haar. Het is van nature rijk aan assimileerbare minerale zouten.

Witte klei is een natuurlijk mineraal dat grotendeels bestaat uit silicium en aluminium. Het wordt al sinds de oudheid gebruikt vanwege de absorberende, ontgiftende en zuiverende eigenschappen.

Witte klei is zachter voor de huid dan groene klei en is zeer geschikt voor de gevoelige, droge en gemakkelijk geïrriteerde huid vanwege de mineraliserende en kalmerende werking.

Om de heilzame werking op de huid optimaal te benutten kan het kleipoeder puur of in synergie met etherische oliën gebruikt worden in maskers, kompressen en pakkingen. De klei kan ook verdund in badwater gebruikt worden om de huid zijdezacht te maken en de huidstructuur te verfijnen. 
 
Witte klei is bijzonder geschikt voor een droge, gevoelige, geïrriteerde huid.Inhoud: 100 g (geschikt voor de bereiding van ongeveer 8-12 maskers)
Vrij van gammastraling. Deze klei wordt geproduceerd door droog- en micronisatieprocessen en wordt gezuiverd en microbiologisch behandeld zonder gebruik te maken van ioniserende straling.

Tips van MY GREEN UNIVERSE: 
Verwijder het masker vóór het compleet ingedroogd is, omdat het anders onplezierig trekkerig gaat voelen. Gaat het drogen te snel, verstuif dan een beetje water over het masker.  
Om het masker minder snel in te laten drogen kun je bij het mengen een klein beetje plantaardige olie zoals bijvoorbeeld zoete amandelolie door de pasta mengen.

Ingrediënten (INCI)
Kaolin

Gebruik
Toepassing: Maskers, kompressen en omslagen.
Los de klei op in lauwwarm water (liefst bron/mineraalwater of gefilterd water) en roer tot een homogene en klontvrije pasta van de gewenste consistentie. Breng een laagje aan op het gezicht (ooggebied vrijlaten) of lichaam.
In laten werken en daarna afspoelen met stromend water.

Bewaaradvies
Droog en koel bewaren

Waarschuwingen
Buiten bereik van kinderen bewaren.

La Saponaria Witte klei poeder bestel je veilig en snel bij Medimart. Onze pakketjes worden altijd discreet verzonden

Specificaties

inhoud
100 gram
collectie
Lichaam
Productsoort
Overig lichaam

Shop meer