Indemne Bubble in anti-cellutlite - 1 stuks - Medimart.be - (3319579)
Indemne Bubble in anti-cellutlite
15%korting

Indemne Bubble in anti-cellutlite - 1 stuks

De Big Bubble-in van Indemne is een handige tool voor de aanpak van cellulite.

€ 16,- € 13,60


  • Dit product is nu niet voorradig en verwachten wij binnen 5-10 werkdagen te kunnen leveren.
  • Gratis verzending vanaf €35
  • Altijd netjes en discreet verpakt

Omschrijving

De Big Bubble-in van Indemne is een handige tool voor de aanpak van cellulite.  Deze grote variant is aan te bevelen wanneer men last heeft van cellulite op een grote zone van het lichaam.

Door het gebruik van de Big Bubble-in in combinatie met de Indemne Gimme smooth slimming lotion wordt cellulite niet alleen minder zichtbaar, ook zal hierdoor de bloedcirculatie verbeterd worden en zal de huid elastischer worden. Dagelijkse massage draagt bovendien bij aan het afvoeren van afvalstoffen.

Gebruik
Voor gebruik moet de huid ingesmeerd worden met de  Indemne Gimme smooth slimming lotion. De Big Bubble-in dient op de huid geplaatst te worden en hiermee moeten lange verticale, horizontale en zig-zag bewegingen  gemaakt worden. Voor het beste resultaat moet de Bubble in dagelijks gedurende zo'n vijf minuten gebruikt worden. Geschikt voor alle delen van het lichaam waar cellulite zichtbaar is.

Indemne Bubble in anti-cellutlite bestel je veilig en snel bij Medimart. Onze pakketjes worden altijd discreet verzonden

Specificaties

inhoud
1 stuks
Productsoort
Massage