Hartmann Permafoam comfort 10 x 20 cm - 5 stuks - Medimart.be - (3333353)
Hartmann Permafoam comfort 10 x 20 cm

Hartmann Permafoam comfort 10 x 20 cm - 5 stuks

PermaFoam® is een hydroactief schuimverband dat bij de reiniging van niet-geïnfecteerde wonden en tijdens weefselvorming zorgt voor een snelle drainage en absorptie van wondexsudaat.

€ 51,70


  • ivm CORONA levertijd 1-5 werkdagen
  • Gratis verzending vanaf €35
  • Altijd netjes en discreet verpakt

Omschrijving

PermaFoam® is een hydroactief schuimverband dat bij de reiniging van niet-geïnfecteerde wonden en tijdens weefselvorming zorgt voor een snelle drainage en absorptie van wondexsudaat. In combinatie met de speciale hydrofiele schuimstructuur en de hoge waterdampdoorlaatbaarheid van de toplaag maakt PermaFoam® een efficiënte afvoer van wondexsudaat mogelijk. Daarbij ontstaat een vochtig, genezingsbevorderend wondmilieu dat noodzakelijk is voor de snelle vorming van granulatieweefsel. Zelfs als er druk wordt uitgeoefend, houdt PermaFoam® bijna 90% van het geabsorbeerde wondexsudaat vast. PermaFoam® is daarom bij uitstek geschikt voor de behandeling van openbeenwonden.
PermaFoam® is leverbaar in klevende Comfort en niet-klevende varianten. Daarnaast is er een PermaFoam® geschikt voor diepe wonden.

Hartmann Permafoam comfort 10 x 20 cm bestel je veilig en snel bij Medimart. Onze pakketjes worden altijd discreet verzonden

Specificaties

inhoud
5 stuks
Productsoort
Schuimverband
Subcategorie 2
Polyurethaan
Hulpmiddel
Ja