Hans Baier Scheerkwast silverspits hoorn - 1 stuks - Medimart.be - (3327684)
Hans Baier Scheerkwast silverspits hoorn
15%korting

Hans Baier Scheerkwast silverspits hoorn - 1 stuks

Al deze scheerkwasten worden op traditionele wijze met de hand vervaardigd van dassenhaar.

€ 46,50 € 39,53


  • Dit product is nu niet voorradig en verwachten wij binnen 5-10 werkdagen te kunnen leveren.
  • Gratis verzending vanaf €35
  • Altijd netjes en discreet verpakt

Omschrijving

Al deze scheerkwasten worden op traditionele wijze met de hand vervaardigd van dassenhaar. De dassen komen uit Azie uit gebieden met door de overheid gecontroleerd fauna beheer.
Waarom dassenhaar? Er zijn natuurlijk ook scheerkwasten van andere haarsoorten, bijvoorbeeld varkenshaar. Deze zijn echter zeer hard. Met een varkensharen kwast kras je meer in de zeep dan dat je scheerschuim maakt. Ook het inzepen van de baard voelt onprettig aan.
Dassenhaar is daarentegen heerlijk zacht. En door de unieke sturctuur creëer je een heerlijk schuim. Deze structuur zorgt er ook voor dat de scheerkwast zijn mooie ronde vorm gehoud.

Silverspits is de meest dure en zeldzame vorm van dassenhaar. Zeer gewild met een zeer lange levensduur. De uiteinden van deze haren zijn natuurlijk wit, zonder bleken. Silverspits scheerkwasten hebben het beste vermogen om water vast te houden en creëren dikke schuim voor een zijdeachtig en comfortabel gevoel tijdens het scheren.

Hans Baier Scheerkwast silverspits hoorn bestel je veilig en snel bij Medimart. Onze pakketjes worden altijd discreet verzonden

Specificaties

inhoud
1 stuks
Productsoort
Scheerinstrumenten