Best4feet Vital kniekous zwart XXL - 1 paar - Medimart.be - (3323369)
Best4feet Vital kniekous zwart XXL

Best4feet Vital kniekous zwart XXL - 1 paar

Best4Feet maakt gebruik van één van de oudste medicinale middelen die bestaan: zuiver zilver, dat is verwerkt in gepatenteerd zilvergaren.

€ 22,95


  • Dit product is nu niet voorradig en verwachten wij binnen 5-10 werkdagen te kunnen leveren.
  • Gratis verzending vanaf €35
  • Altijd netjes en discreet verpakt

Omschrijving

Best4Feet maakt gebruik van één van de oudste medicinale middelen die bestaan: zuiver zilver, dat is verwerkt in gepatenteerd zilvergaren. Dit zilvergaren is volledig natuurlijk, niet giftig en bevat geen chemicaliën of pesticiden.

De Best4Feet zilversokken zijn werkzaam bij zweetvoetengeur, zweetvoeten, koude voeten, Raynaud-syndroom, diabetische voet, voetschimmel, eczeem, zware benen en statische lading.

9% Zilvergaren

Zilver heeft een wetenschappelijk bewezen antibacteriële en schimmeldodende werking en bevordert wondherstel. Deze eigenschappen van zilver zijn in de medische wereld alom bekend. De effectiviteit van zilver is uitgebreid gedocumenteerd. Best4Feet bevat 9% zilver. Het zilvergaren in Best4Feet heeft een polyamide kern en een oppervlakte van puur zilver. Doordat het zilvergaren in het gehele product is verwerkt, zorgt dit ervoor dat de gehele voet, enkel en/of onderbeen in aanraking komt met het pure zilver.

Uitstekende pasvorm

De naden van Best4Feet voetverband zijn niet voelbaar. De uitstekende pasvorm helpt tevens ter voorkoming van plooivorming. Best4Feet is comfortabel in het dagelijkse gebruik en draagt alle zichtbare kenmerken van een kwaliteitsproduct.

Zachte boord

Best4Feet veroorzaakt geen lokale drukpunten. De dunne zachte boord aan de bovenzijde van de sokken en kniekousen is knelvrij en comfortabel, de druk bedraagt max. 3,0 – 6,0 mm Hg. Deze waarden zijn vastgesteld door het gerenommeerde Duitse Textilinstitut Thüringen-Vogtland, TITV Greiz.

Belangrijke preventie

Best4Feet vormt een uitermate belangrijke preventie tegen mogelijke infecties en andere ongemakken. Zilverionen gaan een reactie aan met bacteriën en schimmels. Hierdoor worden ook de kleinste wondjes gedesinfecteerd en worden infecties vermeden. De lage drukwaarden zijn speciaal van toepassing als preventie tegen arteriële complicaties aan het onderbeen.

Permanente effectiviteit

Het puur natuurlijke zilver heeft zich door een speciaal procedé blijvend gehecht aan een polymeer. Dit proces zorgt ervoor dat de effectiviteit van de eigenschappen permanent is en niet verloren gaat gedurende het gebruik.

Best4feet Vital kniekous zwart XXL bestel je veilig en snel bij Medimart. Onze pakketjes worden altijd discreet verzonden

Best4feet Vital kniekous zwart XXL bestel je veilig en snel bij Medimart. Onze pakketjes worden altijd discreet verzonden

Best4feet Vital kniekous zwart XXL bestel je veilig en snel bij Medimart. Onze pakketjes worden altijd discreet verzonden

Specificaties

inhoud
1 paar
Productsoort
Overig