Best4body Verbandshirt kind wit lange mouw 68 - 1 stuks - Medimart.be - (3335272)
Best4body Verbandshirt kind wit lange mouw 68

Best4body Verbandshirt kind wit lange mouw 68 - 1 stuks

Zilvertextiel maakt het mogelijk om uiterst effectief en efficiënt zowel preventief als curatief, infecties op de huid aan te pakken.

€ 125,82


  • ivm CORONA levertijd 1-5 werkdagen
  • Gratis verzending vanaf €35
  • Altijd netjes en discreet verpakt

Omschrijving

 

Zilvertextiel maakt het mogelijk om uiterst effectief en efficiënt zowel preventief als curatief, infecties op de huid aan te pakken.

Vochtregulatie

De hydrofobische eigenschappen van de zilverdraden bevorderen het vochttransport en zorgen voor een snelle verdamping . Indien zilvergaren in een vochtige omgeving wordt gecombineerd met hydrofiele materialen zoals katoen, werkt dit cumulatief. Samenvattend: dit snelle vochttransport van Best4Body® en Best4Feet® verbandproducten creëert de ideale omstandigheid voor patiënten met o.a. Hyperhidrosis. Er treedt een significante verbetering op (na 4-6 weken), dit geldt zeker ook voor eventuele aanwezige bacteriële- of schimmelinfecties.

Geurneutralisatie

Transpireren (zweten) zoals bij zweetvoeten is gezond en vormt normaliter geen probleem, behalve als zich op deze plaatsen bacteriën en / of schimmels gaan nestelen. De afvalproducten van bacteriën, zoals eiwitten en ammoniak, veroorzaken een sterke onacceptabele geur. De geladen zilverionen in het garen van de Best4Body® en Best4Feet® verbandmiddelen elimineren direct de groei van schimmels en bacteriën en neutraliseren direct de onacceptabele geur door de ammoniak- en eiwitbindende eigenschappen.

Uitvoeringen en maten

Om irritaties te vermijden bevinden stiksels en etiketten zich aan de buibehalve indiende van de Best4Body verbandmiddelen.

Best4body Verbandshirt kind wit lange mouw 68 bestel je veilig en snel bij Medimart. Onze pakketjes worden altijd discreet verzonden

Specificaties

inhoud
1 stuks
Productsoort
Verbandkleding
Subcategorie 2
Verbandshirt
Hulpmiddel
Ja