Back On Track Rugbeschermer 2-lagen maat L zwart - 1 stuks - Medimart.be - (3336818)
Back On Track Rugbeschermer 2-lagen maat L zwart

Back On Track Rugbeschermer 2-lagen maat L zwart - 1 stuks

Rug brace

€ 72,-


  • Dit product is nu niet voorradig en verwachten wij binnen 5-10 werkdagen te kunnen leveren.
  • Gratis verzending vanaf €35
  • Altijd netjes en discreet verpakt

Omschrijving

Back on Track Rugbeschermer

•Stevige, dubbellaagse rugbeschermer
•Gemaakt met Welltex
•Ideaal voor gebruik bij blessures in de onderrug
•Door de extra elastische banden wordt de keramische werking bevorderd
•Eenvoudig verstelbaar met klittenband
•Te gebruiken in de rust of tijdens training
•Machine wasbaar

Deze onderrugbeschermer geeft een optimale pasvorm met extra verstelbare elastische banden aan de zijkant. Hierdoor wordt het effect van de keramische vezels in de Welltex stof bevorderd en geeft de onderrugbeschermer optimale steun. Ideaal voor gebruik tijdens de training of in rust!

Gebruik
Alle Back on Track producten moeten opbouwend gebruikt worden in het begin. Gebruik de producten maximaal 4 uur de eerste 2-3 dagen, het lichaam krijgt op die manier de kans te wennen aan het effect dat dit materiaal geeft.

De reden dat wij adviseren om te beginnen met maximaal 4 uur gebruik is dat sommige mensen irritatie van de huid ervaren in het begin. Dit komt door de verhoogde bloedsomloop, eigenlijk een goed teken van het effect van het keramische materiaal. De eerste pijn kan al na één of meerdere uren gebruik optreden. Wij adviseren om het product in dat geval de rest van de dag niet meer te gebruiken en in plaats daarvan het de volgende dagen weer voorzichtig en meer geleidelijk te introduceren. Na de introductieperiode moet het gebruik worden verhoogd naar tenminste 8 uur per dag, bij voorkeur langer. Na al een paar uur beleeft men vaak een positieve werking op de gespannen spieren en stijve gewrichten. Bij hardnekkig klachten kan het meerdere dagen (tot 10-20 dagen) in beslag nemen voordat het gewenste resultaat bereikt is.

Na de inleidende 2-3 dagen is het belangrijk om intensief met het gebruik door te gaan voor tenminste 10 en liever 20 dagen voordat het effect beoordeeld kan worden. Omdat het keramische materiaal meer warmtestraling van het lichaam weerkaatst wanneer we ons bewegen, blijft het effect het grootst als we het product dragen wanneer we actief zijn. Maar Back on Track werkt zelf tijdens rust, dus ook wanneer u slaapt!

Back On Track Rugbeschermer 2-lagen maat L zwart bestel je veilig en snel bij Medimart. Onze pakketjes worden altijd discreet verzonden

Specificaties

inhoud
1 stuks
Maat
maat L