Back On Track Nekbeschermer klittenband L zwart - 1 stuks - Medimart.be - (3336784)
Back On Track Nekbeschermer klittenband L zwart

Back On Track Nekbeschermer klittenband L zwart - 1 stuks

De Nekbeschermer bedekt de nek en de bovenste borstwervels.

€ 36,50


  • Dit product is nu niet voorradig en verwachten wij binnen 5-10 werkdagen te kunnen leveren.
  • Gratis verzending vanaf €35
  • Altijd netjes en discreet verpakt

Omschrijving

De nek beschermer bedekt de nek en de bovenste borstwervels. In de eerste plaats denkt men meestal aan de nekwervels bij een whiplash, maar het kan zijn dat de bovenste borstwervels ook bijdragen aan de pijn. De nekbeschermer wordt met klittenband vastgezet aan de voorkant. 

Te gebruiken bij
Nekklachten en stijfheid in de nek en schouders.


Productvoordelen
Alle producten zijn van Welltex® gemaakt.
Dicht op de huid te leggen voor een optimaal effect
Warm en aangenaam gevoel
Tijdens training te gebruiken
Ook als warming-up te gebruiken voor het trainen
Materiaal zweet niet

Gebruik
Alle Back on Track producten moeten opbouwend gebruikt worden in het begin. Gebruik de producten maximaal 4 uur de eerste 2-3 dagen, het lichaam krijgt op die manier de kans te wennen aan het effect dat dit materiaal geeft. 

De reden dat wij adviseren om te beginnen met maximaal 4 uur gebruik is dat sommige mensen irritatie van de huid ervaren in het begin. Dit komt door de verhoogde bloedsomloop, eigenlijk een goed teken van het effect van het keramische materiaal. De eerste pijn kan al na één of meerdere uren gebruik optreden. Wij adviseren om het product in dat geval de rest van de dag niet meer te gebruiken en in plaats daarvan het de volgende dagen weer voorzichtig en meer geleidelijk te introduceren. Na de introductieperiode moet het gebruik worden verhoogd naar tenminste 8 uur per dag, bij voorkeur langer. Na al een paar uur beleeft men vaak een positieve werking op de gespannen spieren en stijve gewrichten. Bij hardnekkig klachten kan het meerdere dagen (tot 10-20 dagen) in beslag nemen voordat het gewenste resultaat bereikt is. 

Na de inleidende 2-3 dagen is het belangrijk om intensief met het gebruik door te gaan voor tenminste 10 en liever 20 dagen voordat het effect beoordeeld kan worden. Omdat het keramische materiaal meer warmtestraling van het lichaam weerkaatst wanneer we ons bewegen, blijft het effect het grootst als we het product dragen wanneer we actief zijn. Maar Back on Track werkt zelf tijdens rust, dus ook wanneer u slaapt!

Waarschuwing
Niet gebruiken tijdens zwangerschap of in combinatie met sportzalf of -spray of andere verwarmende methoden omdat dit het effect versterkt.

Fabrikant
Back on Track
De Kempen 19
6021 PZ Budel

Back On Track Nekbeschermer klittenband L zwart bestel je veilig en snel bij Medimart. Onze pakketjes worden altijd discreet verzonden

Back On Track Nekbeschermer klittenband L zwart bestel je veilig en snel bij Medimart. Onze pakketjes worden altijd discreet verzonden

Back On Track Nekbeschermer klittenband L zwart bestel je veilig en snel bij Medimart. Onze pakketjes worden altijd discreet verzonden

Specificaties

inhoud
1 stuks