Back On Track Enkelbeschermer maat L zwart - 1 stuks - Medimart.be - (3336826)
Back On Track Enkelbeschermer maat L zwart

Back On Track Enkelbeschermer maat L zwart - 1 stuks

De enkelbeschermer heeft een elastische band die met klittenband word vastgezet aan de overzijde en kan worden gespannen en verwijderd.

€ 37,50


  • Dit product is nu niet voorradig en verwachten wij binnen 5-10 werkdagen te kunnen leveren.
  • Gratis verzending vanaf €35
  • Altijd netjes en discreet verpakt

Omschrijving

De enkelbeschermer heeft een elastische band die met klittenband kan worden vastgezet aan de overzijde en kan worden gespannen. Dit is praktisch wanneer men een blessure heeft met een zwelling die later afneemt zodat de beschermer iets strakker gezet kan worden. Als u problemen heeft met de hiel, raden wij in plaats hiervan de sokken of de inlegzool aan, omdat de enkelbeschermer een opening voor de hiel heeft. De enkelbeschermer heeft een goede pasvorm en is fijn om te dragen.
Denk eraan dat de enkelbeschermer meer ruimte opneemt in de schoen en dat het van iets grovere materiaal is dan de sokken. Dit zorgt ervoor dat de enkelbeschermer een zekere steun kan geven maar houd ook in dat de randen door sommigen bij langdurig gebruik als minder aangenaam dan de sokken ervaren kunnen worden. Om vooruitgang te boeken met Back On Track dient u de beschermer tijdens een langere periode te gebruiken. Lees alstublieft de gebruiksaanwijzingen.

Back on Track heeft een assortiment producten die werken via infrarode warmte. De kennis over het vermogen van keramiek om infrarode straling af te geven en de wetenschap over de pijnstillende werking van infrarood licht is gecombineerd met de vaardigheid in textiel productie. Het resultaat van deze combinatie is een weefsel waarin keramische delen zijn verwerkt. Dit keramisch materiaal heet Welltex. Welltex reflecteert lichaamswarmte in de vorm van infrarode straling, een energievorm die het welzijn verbeterd.

Gebruik
Alle Back on Track producten moeten opbouwend gebruikt worden in het begin. Gebruik de producten maximaal 4 uur de eerste 2-3 dagen, het lichaam krijgt op die manier de kans te wennen aan het effect dat dit materiaal geeft. 

De reden dat wij adviseren om te beginnen met maximaal 4 uur gebruik is dat sommige mensen irritatie van de huid ervaren in het begin. Dit komt door de verhoogde bloedsomloop, eigenlijk een goed teken van het effect van het keramische materiaal. De eerste pijn kan al na één of meerdere uren gebruik optreden. Wij adviseren om het product in dat geval de rest van de dag niet meer te gebruiken en in plaats daarvan het de volgende dagen weer voorzichtig en meer geleidelijk te introduceren. Na de introductieperiode moet het gebruik worden verhoogd naar tenminste 8 uur per dag, bij voorkeur langer. Na al een paar uur beleeft men vaak een positieve werking op de gespannen spieren en stijve gewrichten. Bij hardnekkig klachten kan het meerdere dagen (tot 10-20 dagen) in beslag nemen voordat het gewenste resultaat bereikt is. 

Na de inleidende 2-3 dagen is het belangrijk om intensief met het gebruik door te gaan voor tenminste 10 en liever 20 dagen voordat het effect beoordeeld kan worden. Omdat het keramische materiaal meer warmtestraling van het lichaam weerkaatst wanneer we ons bewegen, blijft het effect het grootst als we het product dragen wanneer we actief zijn. Maar Back on Track werkt zelf tijdens rust, dus ook wanneer u slaapt!

Niet gebruiken bij
Niet gebruiken tijdens zwangerschap of in combinatie met sportzalf of -spray of andere verwarmende methoden omdat dit het effect versterkt.

Fabrikant
Back on Track
De Kempen 19
6021 PZ Budel

 

Back On Track Enkelbeschermer maat L zwart bestel je veilig en snel bij Medimart. Onze pakketjes worden altijd discreet verzonden

Specificaties

inhoud
1 stuks
Maat
maat L