Absorin broek comfort plus maat XL tot 165 cm - 14 stuks - Medimart.be - (3341447)
Absorin broek comfort plus maat XL tot 165 cm

Absorin broek comfort plus maat XL tot 165 cm - 14 stuks

Absorin Pants is een onopvallend maar sterk absorberend broekje, te dragen als normaal ondergoed. Het is een absorberend verband en broekje in één.

€ 21,72


  • Levertijd 1-3 werkdagen
  • Gratis verzending vanaf €55
  • Altijd netjes en discreet verpakt

Omschrijving

 

Absorin Pants is er in de maten XS t/m XL en in twee absorptiecapaciteiten, Absorin Pants Plus voor matig urineverlies en Absorin Pants Super voor matig tot zwaar urineverlies. Daarnaast is er Absorin SlimFit. Een onzichtbaar broekje met elegante hoge beenuitsnijding. En de Absorin ComfortFit met een ruimere pasvorm.

Absorin Pants bevordert de zelfstandigheid voor zowel mannen als vrouwen die last hebben van urineverlies. Door de elastische bovenzijde en perfecte aansluiting op het lichaam is Absorin Pants zeer gebruiksvriendelijk en gemakkelijk te fixeren.

Door het unieke Fast Dry Concept wordt urine snel opgenomen in de absorberende kern waardoor Absorin Pants altijd droog aanvoelt. De speciale samenstelling van Absorin Pants voorkomt het ontstaan van nare geurtjes en beschermt de zuurmantel van de huid. Absorin Pants heeft een unieke Cottonfeel buitenzijde en een ademend effect. Verwijderen van Absorin Pants is gemakkelijk door de zijnaden open te scheuren.

Absorin broek comfort plus maat XL tot 165 cm bestel je veilig en snel bij Medimart. Onze pakketjes worden altijd discreet verzonden

Specificaties

inhoud
14 stuks
leverancier
MSX
Productsoort
Pants en broekjes
Maat
maat XL
Z-Index
15787036

Shop meer